Gel nagels


Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes van plastic. Het randje van de tip wordt gevijld totdat de nagel en de tip 1 geheel vormen. De tip wordt op de gewenste lengte geknipt. Daarna worden enkele laagjes gel aangebracht welke onder een speciale UV lamp worden uitgehard. De gel is geurloos, in tegen stelling tot acryl. Het is mogelijk om glittergels of colorgels als vervanging van nagellak te gebruiken.
Nieuwe set :

€35

Acryl nagels


Acrylnagels worden gemaakt door mengen van een poeder met vloeibaarstof daarna op de tip wordt aangebracht. Deze verhardt op een natuurlijke wijze uit. Wanneer de acrylpoeder met "liquid" wordt samengevoegd ontstaat een chemische reactie met als gevolg van een zachte substantie. Dit wordt op de nagel aangebracht met een penseel. Binnen enkele minuten wordt de acryl substantie hard. De acrylnagels zijn volledig uitgehard na 48 uur. Acrylnagels hoeven niet onder de UV lamp. Nadat de acrylnagels kort zijn uitgehard worden ze gevijld en kunnen ze op verschillende manieren worden afgewerkt.: naturel, french manicure (met wit randje), NailArt, of lakken. Er zijn vele mogelijkheden.
Nieuwe set :

€30

French Nail


Geef je nagels de Hollywood uittraling met de French Nail Manicure. Op Pinterest staan diverse voorbeelden van French Nail die wij gemaakt hebben.
Solar of Gel:

€35

Pink & White


Met de Pink & White behandeling krijgen uw nagels de French Manicure design.
Nieuwe set :

€45

Manicure


Met onze manicure blijven uw handen en vooral uw nagels in goede conditie em blijven deze er mooi uitzien. Allereerst krijgt u een handbadje en worden uw nagelriemen losgemaakt en gefixeerd. Dan worden uw nagels geknipt en in een mooi model gevijld. Tenslotte krijgt u een heerlijk ontspannende massage voor uw handen en armen.

€15

Manicure + lakken


Met onze manicure blijven uw handen en vooral uw nagels in goede conditie em blijven deze er mooi uitzien. Allereerst krijgt u een handbadje en worden uw nagelriemen losgemaakt en gefixeerd. Dan worden uw nagels geknipt en in een mooi model gevijld. Vervolgens krijgt u een heerlijk ontspannende massage voor uw handen en armen. Tenslotte worden uw nagels afgelakt in de gewenste kleur.

€20

Nagelreparatie


Bij ons kunt u ook terecht voor de reparatie van uw (kunst) nagels. Na de reparatie zien uw nagels er weer verzorgd uit. Wij kunnen u ook helpen bij het verwijderen van oude kunstnagels, ook als deze bij een andere salon gezet zijn.

€5

per nagel

Manicure + Spa Pedicure


Dit is een voordeel arrangement met een Spa Pedicure en Manicure.

€45

Paraffinebad


Dit is een intensieve handverzorging. Vooral in de herfst en winter heeft de huid het zwaar te verduren. Wisselende temperaturen zijn erg belastend voor uw huid en in het bijzonder voor de handen. Ter verzorging worden uw handen ingesmeerd met een verzorgende handcreme en vervolgens in een parafinebad gedompeld waarin zich een warme was bevindt. Deze onderdompeling wordt ongeveer 3 keer herhaald, waarna ze worden ingepakt in plastic zakjes en speciale wanten. Door de warmte openen de poriƫn zich en worden de voedende stoffen beter opgenomen. De verzorgende eigenschappen van een parafinebad maken de handen weer soepel en elastisch.
30 min

€15

Manicure + Paraffinebad


Dit is een voordeel arrangement met een Manicure gevolgd door een heerlijk Paraffinebad
40 min

€20

Contact


Le Oriental Wellness Center
Amsterdamsestraatweg 245
3551 CD Utrecht

telefoon  06 123 222 70
facebook  LeOrientalWellness
KvK 55082815

Openingstijden


Maandag
12.00 - 18.00
Dinsdag
10.00 - 18.00
Woensdag
10.00 - 18.00
Donderdag
10.00 - 19.00
Vrijdag
10.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Gesloten


Nieuws


2 februari 2015

Disndag 17 februari zijn wij gesloten

Wij zijn op cursus om u daarna nog beter van dienst te zijn.


Extra