Massage


Bij ons kunt u terecht voor verschillende massages.Massages zijn voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Er zijn verschillende redenen waarom men een massage neemt en daarvoor bieden wij ook verschillende massage vormen aan. Waarom een massage? De mens is gehaast en heeft zijn contact met het lichaam verloren. Een massage is de ideale en verantwoorde manier om weer in contact te komen met het lichaam. Het ontspand heerlijk u voelt u naar een massage weer energiek en jong. Ook voor mensen met medische klachten kan een massage wonderen doen.
Geen erotische massage.

Thai massage


Traditionele Thaise Massage (nuat paen boran) stamt uit de tijd van Boedha en is verwant aan de Chinese Acupunctuur en de Indiase Yoga. Tijdens de massage worden door middel van acupressuur drukpunten uitgeoefend op de massagelijnen met de vingers, handen, ellebogen en voeten. Deze massage is vrij stevig en hierdoor zeer geschikt bij lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Deze massage werkt zeer stressverlagend. Na afloop voelt men zich zeer ontspannen, als herboren.
20 minuten :

€30

Relax Massage


Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid.
Een heerlijk ontspannende massage kan je nemen als je heel erg uitgeblust of vermoeid bent, maar ook als je verkrampte of vermoeide spieren hebt na een lange zware werkweek. Natuurlijk ook als je jezelf goed voelt, maar toch lekker wilt ontspannen.
20 minuten :

€20

RTV Utrecht


In onze salon geven wij hoogwaardige massages in een oriëntaalse sfeer. In een interview met RTV Utrecht leggen wij uit dat seksuele handelingen geen deel uitmaken van onze massages.

Voet massage


Door het masseren van speciale punten op de voeten die elk een onderdeel van het lichaam vertegenwoordigen, worden spanningen en blokkades opgeheven. De energie kan weer vrij doorstromen, waardoor de vermoeidheid van u afglijdt en u zich heerlijk ontspannen voelt. Deze massage gebruikt specifieke punten op de zolen van de voeten of de palmen van de handen om bepaalde lichaamsdelen te beïnvloeden en verstoringen te behandelen. Tijdens een behandeling wordt op de volledige voet gewerkt en wanneer punten gevonden worden die gevoelig zijn voor druk wordt er voor langere periodes aan deze punten gewerkt. Het doel van deze massage is het herstellen van het interne evenwicht zodat lichaamsdelen optimaal en in harmonie werken en zo helpt het de gezondheid te bevorderen.
20 minuten :

€30

Hot stone massage


Al sinds de oudheid worden verwarmde stenen voor therapeutische doeleinden gebruikt. De vulkanische basalstenen die gebruikt worden werken aardend en geven energie. De bloedsomloop verbetert, waardoor gifstoffen uit het lichaam verwijderd worden en zelfs diepliggende organen worden gereinigd. De warmte werkt ontspannend en heilzaam op spieren, botten en het zenuwstelsel. Tijdens de behandeling worden op het lichaam hete stenen gelegd. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen. Steeds worden tijdens de behandeling een aantal stenen weggehaald en wordt dat deel van het lichaam met olie ingewreven en met de hete stenen gemasseerd totdat het hele lichaam behandeld is.
30 minuten :

€35

Gezichtsmassage


Een gezichtsmassage is heerlijk ontspannend. Je vergeet de dagelijkse stress even.
20 min

€30

met creme en masker

Contact


Le Oriental Wellness Center
Amsterdamsestraatweg 245
3551 CD Utrecht

telefoon  06 123 222 70
facebook  LeOrientalWellness
KvK 55082815

Openingstijden


Maandag
12.00 - 18.00
Dinsdag
10.00 - 18.00
Woensdag
10.00 - 18.00
Donderdag
10.00 - 19.00
Vrijdag
10.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Gesloten


Nieuws


2 februari 2015

Disndag 17 februari zijn wij gesloten

Wij zijn op cursus om u daarna nog beter van dienst te zijn.


Extra